Perrel fenyegeti a Los Mägo tagjait Txus di Fellatio

collage5858585822.jpg

Május 27-én adta a Diabulus In Opera II első fellépését a Mägo de Oz, a banda ugyanis 35 éves fennállását ünnepli. A fellépést egy kiadós sajtótájékoztató előzte meg, amelyen egy riporter feltette a nagy kérdést a Mägo főnökének, mely szerint mit szól ahhoz, hogy a csapat korábbi tagjai Los Mägo néven alapítottak saját csapatot.

A zenész mindenféle kertelés nélkül kijelentette, hogy az ügyvédcsoportját már ráállította az ügyre, ugyanis perelni kívánja egykori kollégáit. Txus di Fellatio kijelentette, hogy nem azért lép fel az újdonsült zenekar ellen, mert az a Mägo de Oz ikonikus slágereivel indul turnéra, hanem azért mert a srácok által választott név részben tökéletesen megegyezik az anyacsapatéval – számolt be róla a spanyol The Metal Circus.

Txus és az egykori Mägo de Oz-tagok között dúló adok-kapok egyébként tökéletes forgatókönyve lehetne egy szappanoperának, hiszen amint felmerül a béke leghalványabb szikrája, az egyik fél egészen biztosan előáll valami olyasmivel, ami egyáltalán nem vet jó fényt a másikra.

Mindeközben a Mägo de Oz egykori énekeséhez, José Andréához is eljutott a hír, – aki értelemszerűen most már a Los Mägo énekese is egyben – aki egy, a Twitteren közzétett bejegyzésben reagálta le az eseményeket, úgy, hogy közben nyilvánosan szembe köpte Txus-t, nem rejtve véka alá álláspontját, miszerint nevetségesnek tartja a pereskedést.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása