Dagad a botrány a Mägo de Oz és a Los Mägo között!

collage57576.jpg

Nemrégiben értesülhettünk arról, miszerint a legendás Mägo de Oz ikonikus egykori legénysége közös turnézásba vág Los Mägo elnevezés alatt. Salva, José Andréa, Carlitos és Frank hosszas megfontolás után döntött úgy, hogy ideje elkezdeni saját meséjüket, nem titkolva, hogy a turnén teljes mértékben Mägo de Oz-slágerrel töltik meg repertoárjukat. A négyesnek köszönhetően olyan nagysikerű lemezek lettek a kedvenceink mint a Jesús De Chamberí, a La Leyenda De La Mancha, és a  Finisterra – Salva ugyanis ezeken a lemezeken működött közre.

José Andréa 2011-ben hagyta maga mögött a csapatot, Carlitos és Frank pedig 2020-ban látták szükségét annak, hogy lelépjenek a Txus di Fellatio vezette alakulattól. A srácok most a spanyol The Metal Circus riporterével diskuráltak, aki feltette a nagy kérdést, miszerint látnak-e esélyt arra, hogy esetleg egy napon a Mägo de Oz jelenlegi tagságával is összehozzanak egy reuniont?

Az újságíró szerint a Mägo de Oz egykori énekese már akkor elkezdte nemleges válaszra fordítani a fejét, amikor ő még csak be sem fejezte a feltett kérdést, majd a többi tag is erős megjegyzésekkel illette, miért nem tartják jó ötletnek.

„Nem látom esélyét. Ez elítélendő dolog lenne részünkről, bármit is várnánk el a másiktól. Mai szemmel ez teljesen lehetetlen, tetemes az erkölcsi és személyes jellegű kár...” – nyilatkozta Carlitos, aki szerint azért hagyták el a zenekart Frankkal, mivel lehetetlen volt közös nevezőre jutni Txus-szal.

José Andréa egyébként a napokban adott egy terjedelmes interjút, melyben ő is erős szavakkal illetve a Mägo-alaptó Txus-t, noha korábban a dobos sem fogta vissza magát, amikor szóba került a kapcsolatuk. 

via The Metal Circus

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása