Klippremier: DIANNE – Unleash The Siren

374555505_879442296874418_1306277178420674511_n0.jpg

Napra pontosan egy évvel ezelőtt jelentette be Dianne van Giersbergen, miszerint elkészült első szólólemezével, ami a Soulward Bound elnevezést kapta. A vokalista szándékosan szeptember 22-én huzakodott elő a tervével, ugyanis ez volt az a nap, amikor 2017-ben bejelentette távozását a Xandria nevezetű formációból.

„Az elkövetkezendő 5 évben különböző kislemezeket fogok kiadni, és elvezetlek titeket arra az útra, amin az elmúlt 5 évben keresztülmentem. Mesélek majd az akadályaimról, a félelmeimről, a győzelmeimről, és a szívből jövő akaratomról, hogy folytatni tudjam a küldetésemet.” – fogalmazott akkor.

Arról továbbra sincs rendelkezésre álló információ, hogy a várva várt korong mikor kerül pontosan megjelenésre, Dianne azonban elárulta, hogy öt éven keresztül fog kislemezek megosztásával kedveskedni a fanoknak, akik folyamatos támogatást biztosítottak a Xandriából immár hat éve viharos körülmények között távozott énekesnőnek.

Dianne februárban rukkolt elő első dalával, ami az After The Storm címet viseli, és amely tételhez a Blackbriar zenekar készített egy igen látványos videóklipet. Tekintve, hogy az énekesnő öt éven keresztül két kislemezt fog nyilvánosságra hozni, most újfent úgy döntött, hogy ideje bemutatnia az egyik legepikusabb szerzeményét, az Unleash The Siren képében.

Nem is olyan véletlen, hogy a nagy leleplezés ezúttal is szeptember 22-én esedékes, maga a dal pedig a poszttraumás-stresszel való megbirkózásról, illetve belső démonok legyőzésével foglalkozik.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása