Premier! Dianne van Giersbergen & Marcela Bovio – Flameborn

http_gather_fandalism_com_4844082--69b80867-99e8-4ad6-b9eaffd6560a5f0b--0--5870613--coverartworkmetlogoentitel3000x3000.jpg

Soulward Bound címmel fog debütálásra kerülni, valamikor a távoli jövőben Dianne van Giersbergen első szólólemeze, ám az énekesnő a hosszas várakozás ellenére sem hagyja csalódni a rajongóit, ugyanis évente két dallal ajándékozza meg őket.

Az énekesnő saját dalait a Xandriából történő távozása ihlette, amely mindazok ellenére, hogy élete legfájdalmasabb történése volt, mégis az erő, és az újjászületés forrásaként hatott a holland pacsirtára, aki a készülő nóták útján lép a gyógyulás ösvényére.

„Az elkövetkezendő 5 évben különböző kislemezeket fogok kiadni, és elvezetlek titeket arra az útra, amin az elmúlt 5 évben keresztülmentem. Mesélek majd az akadályaimról, a félelmeimről, a győzelmeimről, és a szívből jövő akaratomról, hogy folytatni tudjam a küldetésemet.” – ismertette követőivel.

„A Soulward Bound egy szimfonikus-metál-album lesz, melyen az operás hangom újra szárnyalni fog és kivirágozhat. Számos barátom fog zenélni rajta a műfajon belül, a társszerzőm és a producer pedig Joost van den Broek lesz.” – újságolta a lemezről.

Ez idáig három kislemezes dalt publikált az Ex Libris énekesnője; tavaly az After The Storm, illetve az Unleash The Siren című szerzemények kerültek megjelenésre, idén pedig az A Symphonic Tragedy hódolt be a rajongóknak. Mint megtudhattuk, a tízdalos kiadványról idén ősszel újabb tétellel ismerkedhetünk, amelyről időközben kiderült, hogy Flameborn címmel, ma, azaz október 17-én válik közkinccsé, nem mellesleg egy duettet takar Dianne harcostársával, Marcela Bovióval a fedélzeten.

A két énekesnő egyébként nem először dolgozik már együtt, Are We Better Friends Yet? elnevezés alatt közös podcastot üzemeltetnek, amely immár két éve töretlenül sikeres a nagyérdemű körében. A holland és a mexikói pacsirta most a zenén keresztül is egyesítette erejét, amelynek eredményeként megszületett a tüzes, operában gazdag Flameborn című tétel, amely egy látványos kisfilm kíséretében debütált.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása