Jövő héten érkezik Tarja új kislemeze!

website9.jpg

Hamarosan megjelenik Tarja vadonatúj karácsonyi lemeze, ami a Dark Christmas címet viseli. Mi már tudjuk, hogy az énekesnő pontosan mikor tervezi boltokba küldeni az újdonságot, ám a hivatalos bejelentésig nem áll szándékunkban megosztani az információt.

A tizenegy dalt tartalmazó korong a Nightwish alapító-énekesnőjének 2017-es megjelenése From Spirits And Ghosts (Score For A Dark Christmas) című nagylemezének folytatása lesz, a hozzá kapcsolódó turné pedig a lemez debütálása körül fogja kezdetét venni. Az énekesnő karácsonyi fellépései egyébként 18 éve aratnak töretlen sikert, a Dark Christmas pedig sorban a harmadik karácsonyi lemeze lesz az énekesnőnek.

„2005 óta vannak karácsonyi turnéim. Nagyon bensőséges, nyugtató és energiával felruházott koncertek ezek, melyre a családok együtt érkeznek. Ez egy úgynevezett biztonságos tér, ahol egyszerre tudsz sírni és nevetni.”kommentálta korábban.

„Vannak olyanok, akiknek kicsit sem kellemes az ünnepi időszak. Vannak, akik nem a családjukkal érkeznek, de olyanok is, akiket bizonyos körülmények választanak el a családjaiktól, és ezért egyedül vannak. A legtöbbünk számára ez az év egyik legszebb időszaka, hiszen együtt lehetünk a családunkkal, viszont ez nem mindenkire igaz. Célom, hogy a koncertjeimmel enyhíteni tudjak a magányos embereken.” – tette hozzá.

Tarja most egy röpke előzetes útján tudatta a nagyérdeművel, miszerint október 31-én kerül publikálásra első vadonatúj szerzeménye, amely egy kisfilm útján kerül a hallgatók látókörébe, s vélhetően ekkor rántja majd le a leplet az újdonság debütálásának időpontjáról is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tarja Turunen (@tarjaofficial) által megosztott bejegyzés

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása