Christofer Johnsson unja a turnézást

therion_promo_20.jpg

December 15-én jelent meg a Therion vadonatúj nagylemeze, amely a Leviathan-trilógia befejezése (kritika ITT). A formáció koponyája bizakodóan mesélt a három lemezről, elmondása szerint ugyanis, ha születne egy best of-korong a három lemez legjobb dalaiból, akkor a válogatás képes lenne überelni a legnagyobb klasszikusok sikereit.

A zenészt a spanyol La Heavy kapta mikrofon végre, a beszélgetés során pedig nemcsak a lemez-trilógiáról esett szó, hanem magáról a turnézásról is; ennek nyomán derült ki, miszerint Christofer Johnsson már nem leli örömét a lemezeket népszerűsítő körútban.

„Évek óta töprengek már azon, hogy már egyre kevésbé szeretek turnézni. Még mindig élvezem a színpadon töltött időt, az utazást és a várakozást viszont már kevésbé. Amikor bejárod Európát, az éjszakát a buszon töltöd, ott ébredsz, megreggelizel, majd órákat kell várnod a beállásra és a próbára. Felkészülsz, eljátszol két számot, majd órákat kell várnod a vacsorára, aztán ismét négy-öt óra, mire kezdetét veszi a koncert.” – vezeti fel érveit a zenész, akinek nemcsak a várakozással vannak problémái.

„Régen az emberek söröztek és beszélgettek, hogy őszinte legyek ez igencsak mulatságos volt, manapság azonban senki sem iszik, beleértve magamat is. Ott ülünk egymás mellett, és mindenki rá van tapadva a telefonjára, és a hülye közösségi oldalait nézegeti. Ha mostanában belépsz egy öltözőben, akkor feltűnhet, hogy nagy a csend, mivel mindenki a telefonját bámulja, ami részemről nagyon unalmassá teszi az egészet.” – tette hozzá.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása