Tarjával indul turnéra a Within Temptation!

img_28910.jpg

Továbbra is új lemezét népszerűsíti a Within Temptation, mely kiadvány tavaly ősszel került a nagyérdemű kezeibe. A Bleed Out  (kritika ITTcímű újdonság részben igencsak megosztott a közönséget, ugyanis sokan nehezen békülnek meg  a zenekar stílusának változásával. A banda egyébként a hónap elején egy vadonatúj kislemezt is piacra dobott, A Fool’s Parade elnevezés alatt, amelyben egy ukrán zenész-producer is közreműködött.

A zenekar rövidesen egy kiadós turnéra indul, most pedig egy videó keretén belül rántották le a leplet az őket kísérő előadókról. Kiderült, hogy a legnagyobb attrakció a Nightwish alapító-énekesnője, Tarja lesz, aki 2013-ban duettezett a zenekarral, a Paradise (What About Us?) című nóta nyomán, majd Sharon den Adellel oda-vissza színpadra lépetek egymás oldalán. Tekintve, hogy a finn metalkirálynő huzamosabb ideig lesz társa a WT-nek az előadók most várják  a lelkes rajongók kívánságait azt illetően, hogy a Paradise mellett, mely nótát adják még elő közösen Tarjával.

A turnéhoz csapódott még a német Annisokay, amellyel szintén készített közös dalt a WT, de ukrán előadókból sem lesz hiány, ugyanis velük tart még a Blind8, valamint Alex Yarmak zenész-producer, aki a csapat vadonatúj dalában is részt vett. Sharonék egyébként egy holland bandát, a Green Lizardot is magukkal viszik. Premierek és egyéb különlegességek várják tehát a fanokat a Within Temptation őszi-téli koncertkörútján, amely többek között Budapestet is érinti!

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása