Sharon den Adel nagyon szeretne több dalt készíteni Tarjával

tumblr_or0ot6totf1svsnxjo2_1280.jpg

Mozgalmas mindennapokat tudhat magáénak a Within Temptation, hiszen hosszú idő elteltével ők is visszatérhettek a színpadra. A formáció egyébként júliusban kezdte meg a felkészülést, akkor a Nightwish példájára egy virtuális keretek között mozgó koncertet szerveztek, amit vendégek bevonása ékesített. Látható volt többek között a Nightwish-alapító Tarja, valamint az Annisokay zenekar, kikkel nemrégiben publikáltak közös szerzeményt.

Sharon és csapata 2019-ben jelentkezett új lemezzel, és mint kiderült, a Resist amolyan mentőövnek tekinthető, hiszen a feloszlás széléről rángatta vissza az 1996 óta aktív metálzenekart. A korong hatalmas siker lett a célközönség körében, ezen felbuzdulva, a banda hamar neki látott utódja fontolgatásának, amiről a közelmúltban derült ki, hogy 2022 végén kerül az üzletek polcaira.

Búsulásra azonban semmi ok, ugyanis ahogyan eddig, úgy az elkövetkezendőkben is kislemezek publikálásával fogják csillapítani az új lemezre váró rajongók étvágyát, ami egy teljesen új, igen sikeres módszer a formáció jóvoltából.

A holland brigád nemrégiben adott fellépést Finnországban, kapva az alkalmon hamar mikrofonvégre fogták Sharon den Adel énekesnőt, aki a diskurzus során nemcsupán új lemezük érkezését támasztotta alá, de szót ejtett az Annisokay-jel való közös munkáról, továbbá elárulta, nagyon szívesen dolgozna akár többször is a már fent is említett Tarjával.

 Nehéz nem szeretni Tarját, mivel nagyon aranyos. 

– fogalmazott vigyorogva Sharon, majd a közös munka kapcsán a következőket mondta:

087278688a9ed6c670ba0da8722a484f.jpg

(...)Nem mondom, hogy nem lehetséges, mivel természetesen nagyon szeretném, de majd meglátjuk mit hoz a jövő. Jelenleg ő is nagyon elfoglalt a saját turnéja tolódásával és még egyéb mással is, ahogyan én is. Viszont nem mondhatom, hogy nincs rá esély, hiszen imádok együtt dolgozni vele, a Paradise pedig az egyik kedvenc dalom. (...)

– tette hozzá.

A rajongók legnagyobb örömére, Tarja és a Within Temptation 2013-ban készítette el a Paradise (What About Us?) című dalt, amivel valósággal felrobbantották az internetet. A nóta a hollandok 2014-es megjelenésű Hydra névre hallgató albumára került fel, 2016-ban azonban egy cseppet átalakítva a finn metálkirálynő, The Brightest Void – The Prequel című korongját dobta fel.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása