„dArtagnan, muskétás szemed mit lát?" — Gyűrűk ura-jelenettel népszerűsíti lemezbemutatóját a dArtagnan!!

collage.jpg

Tíz nap múlva, azaz március 26-án jelenik meg a német rockzenekar vadonatúj nagylemeze, ami a Feuer & Flamme címet viseli. A formáció már több előzetest is megosztott felvezető gyanánt, melyek rendre nagy sikernek örvendenek a világ minden pontján.

A Ben Metzner vezette muskétások egyébként a közelmúltban jelentették be, miszerint a Feuerschwanz példájára, az album megjelenésének napján egy fergeteges lemezbemutató koncertet fognak tartani, amit a pandémia következményeként ezúttal is online lehet majd követni.

Elmondásuk szerint, a dArtagnan történelmében ez lesz a valaha látott legfergetegesebb rendezvény, melyet vendégek serege fog ékesíteni. Színpadra lép majd Patty Gurdy, aki az új lemezen is tiszteletét tette, továbbá a Feuerschwanz főnöke, Hauptmann Feuerschwanz, és még a Schandmaul frontembere is — csak, hogy pár nevet említsünk.

Thomas Lindner egyébként a promózásban is besegít a zenekarnak, nem is akárhogyan! A srácok ugyanis egy ikonikus Gyűrűk ura jelenetet alkottak újra, arra vonatkozólag, hogy a Schandmaul már biztosan csatlakozni fog a muskétásokhoz.

A bátor kis Hobbitok... elnézést...muskétások egy gyönyörű estét töltenek el egy kis sör társaságában  — de ki az a titokzatos idegen ott? Csak annyit tudunk: Errefelé „Schandmaul" néven ismerik!

 —  hangzik el az alább is megtekinthető videóban, csekkoljátok!

A dallista:

CD 1:

1. C'est la vie
2. Feuer & Flamme
3. Farewell
4. Feste feiern
5. Scharlatan
6. Glücksritter
7. Solang dein Blut
8. Ja, ich will
9. Drei Brüder
10. Auf uns're Frauen
11. Mein Leben lang
12. Völkerschlacht

CD 2:

1. Helden
2. An der Tafelrunde
3. Pesnya Mushketerov (Das Lied der Musketiere)
4. Griechischer Wein
5. Wenn Helden tanzen
6. Kaufmann & Maid
7. Ode an die Freude
8. Heroes

cover_feuer.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása