José Andrëa kizártnak tartja visszatérését a Mägo de Oz soraiba!

15700333896750.jpg

José Andrëa 1996-ban lett a Mägo de Oz énekese, ezt a pozíciót pedig egészen 2011-ig birtokolta. Az énekes személyes okokra hivatkozva hagyta el a Spanyolország-szerte elismert metálzenekart, döntését pedig azzal indokolta, hogy egy olyan csapat mint a Mägo egyáltalán nem olyan frontembert érdemel, kinek teljesítménye csupán az 50%-ot súrolja.

A zenész többször is kihangsúlyozta, miszerint társaival nem haragban váltak el egymástól és még mindig testvérekként tekintenek egymásra. 2012-ben meg is alakult a José Andrëa y Uróboros néven futó zenekara, ami merőben eltér korábbi csapata munkásságától, ugyanakkor  a vokalista kedvére kísérletezgethet az általa kedvelt műfajok tengerével.

A formáció jelenleg új lemeze kiadására készül, s többek között ennek kapcsán kapta őt mikrofonvégre egy spanyol lap, a beszélgetésből azonban nem maradhatott ki az az ominózus kérdés sem, ami nemcsak a sajtó oldalát fúrja, hanem a fanokét is immáron évek óta; történetesen, hogy amennyiben az élet úgy kínálja a lehetőséget, akkor visszatérne-e bármilyen formában a Mägo de Oz soraiba.

gettyimages-98651590-2048x2048.jpg

Az énekes igen szűkszavúan annyit válaszolt, hogy napjainkban erre semmi esélyt nem lát, holott korábban már fel-felröppent a pletyka afelől, hogy a Mägo de Oz vadonatúj nagylemezén ő is tiszteletét teszi, a hírt azonban továbbra sem cáfolták, ugyanakkor nem is erősítették meg.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása