Premier! Mägo de Oz – La Dama del Mar

magodeoz212.jpg

Most már tényleg csupán néhány napot kell várni, és boltokba kerül a Mägo de Oz várva várt tizenötödik stúdiólemeze, a Bandera Negra. A formáció eredetileg április 9-én kívánta boltokba küldeni a kiadványt, majd egy nappal a debütálás előtt bejelentették, miszerint szeptember 3-ra csúszott a publikálás. Amint az nyilvánvaló, a spanyol zenekar szeptember 10-én fogja véglegesen megjeleníteni az újdonságot, amit egyébként már hónapok óta hatalmas izgalom övez.

Csak, hogy az eddigieknél is nagyobb legyen a kísértés, az El Cervezo (El árbol de la birra), a Tu madre es una cabra, és a Bandera Negra  című dalok után ma jelent meg negyedik kislemezük, a választásuk pedig a La Dama Del Mar című szerzeményre esett. A Javier Domínguez vezette brigád egy kisfilmet is leforgatott a tételhez, azonban sajnálatos módon nem tudják megjeleníteni az elkészült felvételt.

Kedves barátaink!

Sajnálattal közöljük, hogy tőlünk független okok miatt nem tudjuk a meghirdetett időpontban kiadni a La Dama Del Mar klipjét. Napok óta hősies küzdelem zajlik a képek visszaszerzésének érdekében, amit végül 30%-ban sikerült visszaállítani, mivel a merevlemez súlyosan megsérült, a felvételek pedig gyakorlatilag elvesztek.

Ezért, és mert nincs elegendő időnk egy új klip forgatására, a Warner Music Spain és a Mägo de Oz közös megegyezés alapján úgy döntött, hogy készítünk egy dalszöveges kisfilmet, hogy kellően tudjátok élvezni ezt a fantasztikus dalt.

– fogalmaztak közösségi oldalaikon.

A méltán nagy népszerűségnek örvendő alakulat a minap, egészen pontosan 23.58-kor tette közzé YouTube-csatornáján a tételt, ami hatalmas sikernek örvend hiszen, alig tizenkét óra alatt több, mint százezres megtekintésben részesült. Érdekesség, hogy sikerült néhány képkockát beilleszteni az eredeti klipből, ami vélhetően valamikor nyilvánosságra kerül.

Íme az újdonság!

A lemez dallistája:

1. La isla de las siete calaveras
2. Al abordaje
3. Resacosix en Pandemia
4. No te fallaré
5. La dama del mar
6. El aplauso herido
7. Tu Madre Es Una Cabra (ft. La Pegatina)
8. Guerra y paz
9. El Cervezo (El árbol de la birra)
10. Abrazos que curan
11. Quiero que apagues mi luz
12. La vida pirata
13. Bandera Negra
14. Después de la tormenta

15. Que el viento sople a tu favor  (ft. Saurom)

bandera-cuadrado.jpg

portada-bandera-negra1-2-1490x1536.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása