Több, mint tíz év után érkezik a Star One új lemeze – Floor Jansennel a fedélzeten!

collage546540.jpg

Arjen Lucassen neve messze nem ismeretlen a metálkörökben, hiszen a holland zenésznek olyan nagy sikerű csapatokat köszönhetünk mint az Ayreon, a 2016-ban feloszlott Stream Of Passion, a The Gentle Storm vagy akár a szóban forgó Star One. Arjennek természetesen minden projekthez akadnak alapemberei, akik albumról albumra visszaköszönnek a nagyérdeműnek, mi több, számos előadó tekinthető az ő felfedezettjének.

A zenész most Star One nevezetű projektjét éleszti fel hamvaiból, hiszen az Ayreonnal ellentétben, ez a csapat olyannyira ritkán jelentkezik új lemezzel, hogy a most beharangozott lesz a harmadik! Első kiadványuk Space Metal címmel, 2002-ben hódított polcokat, majd ezt követően egészen 2010-ig kellett várni annak utódjára.

Most, több, mint tíz év elteltével a mester elárulta, hogy érkezik a harmadik Star One-korong, ami a Revel In Time elnevezést kapta, és ami február 18-án kerül majd az üzletek polcaira. Egyúttal bejelentésre került az első vendégelőadó is, nagy meglepetés pedig senkit sem ért, hiszen Floor Jansen ezúttal is bombasztikus hangokat villant majd, előadása pedig a korábbi lemezeken is kifogástalan.

Az énekesnő most egy röpke videó keretein belül üdvözölte a fanokat, amelyben bundás barátja volt segítségére, alább le is csekkolhatod!

244607157_10159859163465439_3938958359710387853_n.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása