Dal- és klippremier: Floor Jansen – My Paragon

tumblr_e72de805c344a16325f19dd6358e09fd_d9541db9_1280.jpg

Pénteken hivatalosan is debütálni fog Floor Jansen bemutatkozó szólólemeze, ami a Paragon címet viseli. Az énekesnő ez idáig szép számmal megörvendeztette rajongóit előzetesekkel, a dalok pedig egyaránt kisfilm kíséretében kerültek publikálásra.

A holland énekesnő nemrégiben hintette el, miszerint a nagy nap előtt közzé fogja tenni hatodik kislemezes dalát, a My Paragon képében, mely nóta egyben a lemez címadója. A második gyermekével állapotos pacsirta nem is habozott, máris elérhetővé tette a szerzeményt, amihez elmondása szerint a valaha készült legszemélyesebb kisfilm készült.

„Izgatott vagyok, amiért megoszthatom veletek a My Paragon című dalt, amely a közelgő nagylemezem nyitódala. Ez a dal egy hosszú utazás végét fémjelzi, amely 2020 márciusában kezdődött a legelső zongoraötleteimmel. A My Paragon tökéletesen tükrözi a fejlődésemet előadóként, azóta, hogy 2008-ban megírtam a Paragon című dalt a Northward nevezetű projektemhez.” – kommentálta Floor, hozzátéve, hogy:

„A dalszöveg arra emlékeztet, hogy álljunk meg, becsüljük meg azt amit elértünk, és legyünk büszkék arra, akikké váltunk. Az album címe a bátorságomat jelzi, ami ahhoz kellett, hogy elinduljak a saját utamon. Ez az erőt sugárzó himnusz arra ösztönöz majd, hogy vállald az álmaidat, és tekints magadra úgy mint önmagad példaképére.” – ecsetelte.

Dallista:

1. My Paragon
2. Daydream
3. Invincible
4. Hope
5. Come Full Circle
6. Storm
7. Me Without You
8. The Calm
9. Armoured Wings
10. Fire

63963c37aa7b423fe738f985_floorjansen_paragon_webcover.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása