Ismét szünetel a dArtagnan – Ben Metzner beteget jelentett!

261398769_1970741693096782_6702325916457365869_n.jpg

Szélsebesen berobbant a dArtagnan turnéja, mely koncertsorozatot a pandémia miatt többször is eltolt a zenekar. A fanok persze nem örülhettek túl sokáig annak, hogy kedvenceik újra színpadra állhatnak, ugyanis a banda frontembere, Ben Metzner beteget jelentett, így az elkövetkezendő koncerteket szintén elhalasztotta a német formáció.

„Kedves Köln és környékbeli barátaink, már nagyon vártuk, hogy újra láthassunk titeket, de sajnos nem tudunk mit tenni: Ben elkapott valamit és egy hangot sem tud kiadni, elment a hangja! Nagy öröm ez számunkra, hogy két év szünet után végre újra játszhatunk, de láthatóan még a legkeményebb harci lónak is újra talpra kell állnia, hogy ellen állhasson a turné okozta nehézségeknek.” – fogalmaztak közösségi oldalaikon.

„Mielőbbi gyógyulást kívánunk! Reméljük még idén bepótolhatjuk a show-t, jelenleg is egy alternatív megoldáson dolgozunk. Amint lesznek híreink, azonnal értesíteni fogunk titeket!” – tették hozzá.

A dArtagnan legutóbbi korongja egyébként Feuer & Falamme címmel, tavaly márciusban jelent meg és elsöprő sikereket aratott világszerte, majd ezt követően egy koncert DVD-t boltokba küldtek, amely a Feuer & Flamme Live címet viseli. A muskétásrockot játszó alakulat egyébként nemrégiben újságolta el a nagyszerű hírt, miszerint ötödik korongjuk is érkezőben van; a Felsenfest elnevezésű kiadvány októberben kerül majd az üzletek polcaira.

A banda közben bejelentette, hogy az elmaradt fellépést szeptember 30-án pótolják, amelyre olyannyira sok az érdeklődő, hogy egy teljesen új helyszínt is kerestek, amely több fő befogadására alkalmas, így újfent elindult a jegyértékesítés is, aminek persze azok örülhetnek a leginkább, akik esetleg azon szomorkodtak, hogy nem tudják megtekinteni a muskétások rendhagyó fellépését. 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása