Vadonatúj kisfilmmel rukkolt elő Floor Jansen!

gettyimages-1403522650-2048x2048.jpg

Februárban jelent meg a holland énekesnő első önálló koncertanyaga, ami a Live In Amsterdam elnevezést kapta. Köztudott, hogy a vokalista jövő márciusban fogja boltokba küldeni debütáló szólólemezét, amelyről ez idáig három nótát osztott meg a közönséggel.

A popszakmába betörő metálénekesnő többször is elárulta, hogy a Beste Zangersben történő szereplése tudatosította benne azt, hogy a metálon kívül is tökéletesen megállja a helyét, s ezért szólómunkásságát a popdalok írásának szentelte. Mint az említettük, eddig három nóta vált elérhetővé a jövő tavasszal érkező kiadványról, melyek a Fire, a Storm, és a Me Without You címre hallgatnak.

A vokalista azonban szólóban korábbi csapatairól sem feledkezett meg, így a koncerteken After Forever- és ReVamp-dalok is egyaránt helyet kaptak. A vokalista persze azért Nightwish-dalokat is beiktatott a dallistára, ennek fényében vált elérhetővé a napokban az Our Decades In The Sun című szám, ami a Nightwish 2015-ös megjelenésű Endless Forms Most Beautiful című nagylemezén található meg.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása