Nem tudta leírni a saját nevét Simone Simons

epica_1.jpg

Simone Simons még a közelmúltban volt vendége a The Charismatic Voice-nak, a hosszas társalgás során pedig újfent megannyi érdekességet tudhattunk meg az Epica aranytorkú pacsirtájától.

Az énekesnő első ízben terhességéről ejtett néhány szót, melynek kapcsán elmondta, hogy várandóssága alatt elviselhetetlennek tartotta a férje főztjét, noha Oliver Palotai jó szívvel szorgoskodott a konyhában. Ennek apropóján azt sem titkolta, hogy napjainkban az egészséges táplálkozás híve, rendszeresen készít finomabbnál finomabb falatokat, különösen akkor, amikor kisfiához vendégek érkeznek egy kiadós játék céljából, a gyerkőcök azonban sorra köpik ki az általa felszolgált nasit.

A vokalista egy további érdekességet is megosztott a közönséggel, ám ezúttal nevének eredetéről vallott. Mint az látható, Simone vezetékneve mindössze egyetlen betűvel tér el a keresztnevétől, ami hajdanán okozott is némi fejfájást az énekesnőnek.

„Ismerem a nevem különböző változatait, már mindegyikkel megbékéltem. Kínában például Símoni-nak hívnak, a banda igen viccesnek találta, ezért folyton így hívtak! Több becenevem van, amire szükség is van, mivel a vezetéknevem túlságosan is hasonlít a keresztnevemre.” – mondja Simons kinek elmondása szerint, az évek során sikerült megszoknia, hogy a világ minden táján másként ejtik ki a nevét, s ezért nem is neheztel.

„Ha mondjuk ki kell töltenem egy online űrlapot autómatikusan azt írom, hogy Simone Simone! Fiatalon rendre rosszul írtam a nevemet! Azóta sok minden történt. Ez nem egy művésznév, nekem tényleg ez az igazi nevem!” – tette hozzá az egyébként Simone Johanna Maria Simons néven anyakönyveztetett előadó.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása