Kiderült, mikor érkezik Doro Pesch vadonatúj kislemeze!

gettyimages-524820020-2048x204853.jpg

A német metállegenda jelenleg is lázasan dolgozik soron következő stúdiólemezén, ami az elsődleges értesülések szerint valamikor 2023-ban fog boltokba kerülni. Az énekesnőt a nyáron faggatta ki a spanyol Rafa Basa, akinek az énekesnő nemcsupán arról, mesélt, hogy milyen dalok szerepelnek majd vadonatúj alkotásán, de azt is boldogan elújságolta, hogy mely korongjai ötvöződnek majd a hangzásban.

„Vannak rajta himnuszok, néhány gyors téma, és még néhány szép dal, szóval nagyon változatos. A jövő év közepén pedig meg is fog jelenni. Mivel nagyon szeretem az állatokat, van egy dal, amit nekik szenteltem, ez pedig a Heavenly Creatures. Remélem a rajongóim is annyira imádják majd, mint én.”vallotta.

„Azt kell mondjam, hogy a Triumph And Agony és a Forever Warriors, Forever United kereszteződése.... vagy ilyesmi. Szívből fakadó dalok vannak rajta. Igazán metállemez lesz, mindenféle kísérletezés nélkül, kicsit visszatér a gyökerekhez, plusz tele van energiával. Remek dalok vannak rajta, én mindig is úgy gondoltam, hogy maguk a dalok a legfontosabbak, egy jó dallam pedig kiváló horgonyként szolgál.” – mondta az ismertetőjegyek kapcsán.

Az énekesnő most egy fantasztikus hírrel rukkolt elő, ugyanis hosszú idő után végre elárulta, mikorra várható az újdonság legelső felvezetője. Doro egyik koncertjén árulta el, miszerint januárban fogja bemutatni vadonatúj jótékonysági slágerét, a Stay With Me keretein belül, amit a napokban már el is kezdett népszerűsíteni a fellépésein.

Az énekesnő számára egyébként különösen fontos szerepet tölt majd be a 2023-as év, ugyanis a legendás metálkirálynő jövőre ünnepli munkássága negyvenedik évfordulóját, amit kellő módon meg is ünnepel majd egy fergeteges show keretein belül, ami a németországi Düsseldorfban kerül megrendezésre, a dallista pedig az énekesnő egész eddigi munkásságát felöleli majd – természetesen vendégek közreműködésével.

„A negyvenedik évforduló jövőre lesz, mivel én az első lemezünktől (Burning The Witches) számolom. Jövőre nagyon szeretnék majd ünnepelni, ott lesz Tommy Bolan és még egy csomó vendég. Túl sok részletet persze nem árulhatok el, de határozottan dolgozunk a ügyön.” – mesélte ugyancsak a méltán szerencsés Rafa Basanak.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása