Megjelent a Feuerschwanz feldolgozáslemeze!

feuerschwanz-streaming-event0_1.jpg

Véget ért a várakozás, ugyanis boltokba került a Feuerschwanz Todsünden elnevezésű feldolgozáslemeze. Maga a korong úgy önmagában nem is hordozott túl nagy meglepetéseket, ugyanis a srácok azokat a nótákat pakolták fel a dallistára, melyeket a Das Elfte Gebot és a Memento Mori című nagylemezek mellékleteknt rögzítettek.

Helyet kapott a listán azonban két további feldolgozás is: a Gimmie! Gimme! Gimme! című ABBA-sláger, amit egy fogadás eredményeként rögzítettek; illetve egy meglepi, a(z) Europe gigaslágerének (The Final Countdown) képében.

 A formációnak végül 16 nóta gyűlt össze a lemezre, melyek mindegyike kifogástalan pompával bír, különösen a popslágerek átiratai, melyek által kétség kívül a legtöbb új fanatikust vonzották házuk tájára.

„Micsoda meglepetés! Néhány évvel ezelőtt még mi magunk sem gondoltuk, hogy a Feuerschwanz egyszer majd angolul, vagy immár románul fog feldolgozásokat készíteni. De semmi sem marad a régi, az idő vaskereke hihetetlenül erősen és gyorsan forog. Egyes feldolgozások sikerének köszönhetően a Feuerschwanz folk-metálja megérkezett a nemzetközi slágerek világába. Akár egy halálos bűn, vagy akár egy dicső kedvenc, ki tudja – te mit gondolsz?” – közölték korábban.

 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása