Tuomas Holopainen szerint érzelmes pillanatokat okozott Floor Jansen visszatérése

collage52825526896.jpg

Floor Jansen még október közepén tett közzé egy nyílt levélnek is betudható posztot közösségi oldalain, melyben kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, hogy hetekkel korábban mellrákkal diagnosztizálták. Az énekesnő egy igen megindító sorokkal ellátott bejegyzést hagyott a fanoknak, felszólítva mindenkit arra, hogy járjon rendszeresen vizsgálatokra.

Az énekesnőt végül sikeresen megműtötték, nem sokkal később, hivatalosan is rákmentesnek titulálták, így egy hónapon belül már vissza is térhetett a színpadra, az első fellépés pedig várható következménnyel zárult, ugyanis az énekesnőből a Sleeping Sun előadása során minden egyes érzelem a felszínre tört.

„Az antwerpi fellpés mindannyiunk számára nagyon érzelmes volt, különös Floor számára. Mindez a Sleeping Sun során történt.” – mondja Tuomas Holopainen az Overdrive-nak.

„A vége felé már teljesen összeomlott, és nem tudta végig énekelni a dalt. Persze ez egy pozitív töltetű összeomlás volt, ha érted mire célzok. Megszabadult a benne felgyülemlett szorongástól, és minden féle nyomástól. Ez volt számára a rák legyőzésének csúcspontja, megcsinálta a turnét, a hangja pedig továbbra is elég jó ahhoz, amit csinál. Mindez egyszerre tört ki belőle, és ez csodás volt, mint mindig.” – folytatta.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása