Patricia Tapiát is beszippantotta a Disney-világ!

mv5bmtcxndm3otmzov5bml5banbnxkftztcwo6_1000_al.jpg

Patricia Tapia márciusban jelentette be, miszerint 17, igen meghatározó év után búcsút intett a spanyolok legnépszerűbb metálbandájának, a Mägo de Oz-nak. A formációt egyébként pontosan egy héttel korábban hagyta el Javier Domínguez énekes, akit leginkább csak Zeta művésznéven ismer a közönség, és aki tavaly ünnepelte tízéves tagságát a bandában.

Patri nem sokkal közleménye előtt még egészen boldogan nyilatkozott a zenekarról, tűkön ülve várta visszatérését, ugyanis a Mägo május végén robbantja be 35 éves jubileumi turnéját, melynek során temérdek klasszikus tér vissza a repertoárban.

Az énekesnő nemrégiben vendégeskedett egykori Mägo de Oz-beli kollégájának műsorában, ami a Radio Cocodrilo néven fut, a közel háromórás vendégeskedés során pedig szó esett többek között arról, hogy miért hagyta el Mägo de Oz-t, melynek kapcsán elmondta, hogy bár valóban nem érezte jól magát a zenekar jelenlegi szakaszában, most már éppen elegendő ideje van arra, hogy a saját álmait kövesse, és megvalósíthassa mindazt, amit ez idáig háttérbe szorított.

Patricia és Javi Diez egyébként nem csupán beszélgetéssel ütötte el az időt, a két zenész ugyanis közösen videójátékozott, de a rajongók legnagyobb örömére még zenéltek is. A duó többek között olyan dalokat adott elő mint a Siempre (Mägo de Oz), a Revolución (Patricia Tapia – KHY), a Rolling In The Deep (Adele), vagy az Evanescence Bring Me To Life-ja, ám meglepetés gyanánt kiderült, hogy Patricia Disney hercegnőként is tökéletesen megállná a helyét, ugyanis spanyolul végig tolta A kis hableány ikonikus slágerét, és be kell vallani, hogy évek óta senki sem adta elő ilyen jól a dalt!

Az ominózus jelenet egyébként 1:07:47-nél kezdődik, és bizton állítjuk, nem érdemes kihagyni!

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása