Hamarosan megérkezik Doro vadonatúj kislemeze!

doropesch-promo10.jpg

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, október 27-én tölti fel a lemezboltok polcait a német legenda vadonatúj korongja, amely a Conqueress Forever Strong And Proud címet kapta. Mint azt már megtudhattuk, az újdonság a Triumph And Agony illetve a Forever Warriors, Forever United kereszteződése lesz, egyúttal az sem maradt titokban, hogy ez lesz az énekesnő eddigi legkeményebb kiadványa.

Az idén 40. jubileumát ünneplő metalénekesnő október 28-án tart majd egy eget rengető bulit, szülővárosában, Düsseldorfban, a tervek szerint pedig ugyanúgy hallhatók lesznek a lemezbemutató alapját képző szerzemények, mint a vokalista teljes karrierjét lefedő örökzöldek.

„Elkészült! Épp most tervezem leforgatni a lemez első kisfilmjét. A tervünk az, hogy a hivatalos lemezmegjelenés előtt négy vagy öt kislemezt jelenítünk meg, mindezt négy vagy öt kisfilm kíséretében. Napokon belül elkezdjük forgatni a Time For Justice klipjét, ami egy igazán vad videó lesz.” – újságolta korábban The Metal Voice-nak. 

Doro a minap ünnepelte 59. születésnapját, e jeles alkalom jeléül pedig egy apró információval kedveskedett a fanoknak, ugyanis elárulta, hogy mikorra várható első kislemezes tétele, a Time For Justice. Ha mindez nem lenne elég, az énekesnő egy apró részletet is megosztott a dalból, amelyhez épp egy tüzes kisfilmet forgat...

„Láthatjátok, hogy azt csinálom, amit a legjobban szeretek: játszom a tűzzel“ – kommentálta a felvételhez Doro, aki június 23-án fogja publikálni a végeredményt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Doro Pesch (@dorometalqueen) által megosztott bejegyzés

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása