Kiderült, mikorra várható Anette Olzon harmadik szólóalbuma!

noname5454.jpg

Anette Olzon még tavaly kürtölte világgá a hírt, miszerint továbbra is kőkeményen dolgozik, a The Dark Element énekesnője ugyanis idén tervezi rögzíteni vadonatúj szólólemezét. Nettie 2021-ben dobta piacra Strong címmel ellátott szólólemezét, ami a Shine című alkotással ellentétben immár teljes egészében a metálzene jegyében született.

Az egykori Nightwish-énekesnő óriási sikert ért el a kiadvánnyal, így nem is okozott túlzóan nagy meglepetést, amikor bejelentette, hogy már gőzerőkkel dolgozik a következő alkotásán, ami tervei szerint, még a Strong-nál is keményebb vizeken evez majd.

A svéd csillag, a minap osztott meg izgalmas információkat a készülő alkotásáról, többek között elárulta, hogy a fanok csupán 2024-ben kaparinthatják meg, egyúttal azt is elmondta, hogy jelen pillanatban is új dalokon dolgozik, a folyamatos munka pedig rendre újabb és újabb inspirációval ruházza fel.

Mint ismeretes, az énekesnő zenekara, The Dark Element is új lemezét tervezi, noha a zenekar már jó ideje nem adott életjelet magáról, annyit biztosan tudni, hogy készülőben a következő hanghordozójuk.

noname53530.jpg

„Miért nem hallgatod meg az első szólólemezen, a Shine-t? A harmadik szólólemezem csupán jövőre érkezik." – olvasható.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása