Klippremier: Epica – Consign To Oblivion

362278080_815048136655654_5167583139913569801_n.jpg

Vadonatúj klippel lepte meg rajongótáborát a holland Epica, mely formáció nemrégiben hazánkban is  óriási bulit tolt az Exiten.

A zenekar még januárban adott egy óriási koncertet hazájában, Hollandiában, az amszterdami AFAS-ban, az eseményen pedig Jens de Vos örökített meg ikonikus pillanatokat, így ezen klip is az ő nevéhez fűződik. A csapat korábban az Unleashed című dalát publikálta, ami szintén Jens de Vos munkáját dicséri, most pedig egy újabb klasszikust, a Consign To Obliviont osztották meg, mely nóta a koncertek zárótételeként szuperál.

„Ha már láttatok bennünket élőben, akkor tudhatjátok, hogy a show-kat mindig a Consign To Oblivionnel zárjuk.“ – kommentálja a tételt a zenekar. – „Minden alkalommal, amikor valami mással próbálkoztunk, sosem gyakorolt akkora hatást, mint a Consign To Oblivion. Boldogok vagyunk, amiért most mindenki szemtanúja lehet ennek az amszterdami koncertünk révén, amit a csodálatos hazai közönségünk előtt adtunk." – teszi hozzá Mark Jansen.

Nyílt titok egyébként, hogy a csapat már dolgozik a következő nagylemezén, ami a 2021-es megjelenésű, igen nagy sikert magáénak tudható Omega korong utódja. A srácok egyébként tavaly egy különleges EP-t is piacra dobtak The Alchemy Project elnevezés alatt, a dalokban pedig különleges vendégek is szerepet kaptak.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása