A Lacuna Coil énekese szerint jövőre lesz esedékes az új lemezük!

310110156_10158810161207344_6609087516654438668_n.jpg

A 2019-es, nagysikerű Black Anima óta folyamatosan arról faggatják a Lacuna Coil zenészeit, hogy mikorra várható vadonatúj nagylemezük. A csapat többször is hangoztatta, hogy a koronavírus-járvány és az azzal járó karantén alatt semmiképp sem szerettek volna egy új lemezzel foglalkozni, mivel annak kicsit sem lett volna jó vége.

Cristina Scabbia énekesnő a közelmúltban is elmondta, hogy nem akartak egy olyan lemezt alkotni, aminek bármi módon köze van a vesztegzárhoz, ehelyett kivárták, hogy minden visszakerüljön a normális kerékvágásba, ezzel beindítva a saját motorjaikat is. A bandát továbbra is a „mikor lesz már új album?” kérdéssel bombázzák az újságírók, Andrea Ferro énekes pedig most a MetalSucks-nak vallott igen kecsegtető hangnemben, hiszen a frontember belátása szerint, 2023-om biztosan az új Lacuna Coil-album éve lesz!

„Még egy kicsit dolgozunk rajta, de úgy nézzük, hogy 2023 elején már teljesen neki látunk a munkálatoknak. Van néhány kezdetleges cuccunk, és néhány durva koncepciónk azokból a dalokból, amiken eddig dolgoztunk. Már utánanéztünk néhány ötletnek a borítóval kapcsolatosan, és már a címek is körvonalazódnak, de ez mind még túl korai, még semmi sem végleges. Volt egy találkozónk a kiadónkkal is, beszélgettünk az új lemezről, de még mindig túl korai megjeleníteni.” – mondja.

„Nem akarunk semmit elsietni, minőségi lemezt szeretnénk. 2023 elején összeülünk meghallgatunk mindent, amit eddig összegyűjtöttünk, és meglátjuk hol kötünk ki. Keményen dolgozunk az új anyagon, hogy tényleges dalokká formáljuk őket. Még nincs konkrét dátum, de úgy nézzük, hogy 2023 végére elkészüljön az új Lacuna Coil-lemez. Minden attól függ, hogy a megbeszélések miként zajlanak.” – tette hozzá bizakodóan.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása