Közös podcast után közös dallal rukkol elő Dianne van Giersbergen és Marcela Bovio!

hgmgcnm.jpg

2022 óta követhető figyelemmel Dianne van Giersbergen és Marcela Bovio közös podcastje, az Are We Better Friends Yet?, amellyel a két énekesnő töretlen sikert arat, immáron két éve. A két pacsirta köztudottan szoros barátságot ápol egymással, amelynek főjére most újabb koronát helyeznek, méghozzá egy duett képében!

Dianne szólólemeze Soulward Bound címmel fog debütálásra kerülni, valamikor a távoli jövőben, ám az énekesnő ennek ellenére sem hagyja csalódni a rajongóit, ugyanis évente két dallal ajándékozza meg őket. Az énekesnő saját dalait a Xandriából történő távozása ihlette, amely mindazok ellenére, hogy élete legfájdalmasabb történése volt, mégis az erő, és az újjászületés forrásaként hatott a holland pacsirtára, aki a készülő nóták útján lép a gyógyulás ösvényére.

„Az elkövetkezendő 5 évben különböző kislemezeket fogok kiadni, és elvezetlek titeket arra az útra, amin az elmúlt 5 évben keresztülmentem. Mesélek majd az akadályaimról, a félelmeimről, a győzelmeimről, és a szívből jövő akaratomról, hogy folytatni tudjam a küldetésemet.” – közölte tavalyi beharangozójában.

Ez idáig három kislemezes dalt publikált az Ex Libris énekesnője; tavaly az After The Storm, illetve az Unleash The Siren című szerzemények kerültek megjelenésre, idén pedig az A Symphonic Tragedy hódolt be a rajongóknak – egyelőre. Mint megtudhattuk, a tízdalos kiadványról idén ősszel újabb tétellel ismerkedhetünk, amelyről a napokban kiderült, hogy Flameborn címmel, október 17-én válik közkinccsé, nem mellesleg a dal egy duettet takar Dianne harcostársával, Marcela Bovióval a fedélzeten.

„A Soulward Bound egy szimfonikus-metál-album lesz, melyen az operás hangom újra szárnyalni fog és kivirágozhat. Számos barátom fog zenélni rajta a műfajon belül, a társszerzőm és a producer pedig Joost van den Broek lesz.” – mesélte a lemezről.

http_gather_fandalism_com_4844082--69b80867-99e8-4ad6-b9eaffd6560a5f0b--0--5870613--coverartworkmetlogoentitel3000x3000.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása