Mägo de Oz: kukkantsd meg a Bandera Negra csodálatos tartalmát!

noname_1.jpg

Szeptember 10-én jelenik meg a Mägo de Oz vadonatúj albuma, ami a Bandera Negra címet viseli. A zenekar kétszer is átütemezte az újdonság megjelenését, most azonban már tényleg nem kell sokat várni arra, hogy a kiadvány teljes tartalma feltáruljon előttünk.

A srácok négy kislemezzel (El Cervezo (El árbol de la birra), Tu madre es una cabra, Bandera Negra, La Dama del Mar) és egy minden tekintetben hívogató előzetessel próbálta kárpótolni az új dalokra éhező közönségét, hamarosan pedig a színpadra is visszatérnek, hogy élőben is bemutassák az új tételeket. 

A csapat már el is kapta a saját Bandera Negra csomagját, Txus di Fellatio kislányával, Leia-val, Víctor de Andrés pedig a maga bohókás módján pedig be is mutatta a dobozka tartalmát, ami a várva várt lemez mellett megannyi nyalánkságot tartalmaz. A csomagban többek között található egy, a lemez borítójával ellátott (bank)kártya, továbbá egy zseniális társasjáték, melynek karakterei a banda tagjainak azon animációs formája, melyet az El Cervezo klipje ihletett. 

A játékot egyébként a zenekar (háttér)énekesnője, Patricia Tapia ügyeskedte ki, ötlete és az általa jegyzett szabályzat pedig tökéletes útmutatót ad a kincskereséshez, a Bandera Negra térképén. Hogy mi minden található a legújabb Mägo-alkotás mellékleteként, azt az alábbi videóban tudod szemügyre venni!

 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása