Ezt gondolja Anette Olzon a Nightwish új albumáról

collage05765.jpg

Anette Olzon egy igen sikeres évet tudhat maga mögött, hiszen folyamatos munkája gyümölcsöző véget ért. Az énekesnő gyakorlatilag minden egyes projektjével stúdióba vonult, így az idei évben nemcsak a The Dark Element, hanem az Allen/Olzon duó is újdonsággal jelentkezik majd. 

A 2021-es év fénypontja azonban minden bizonnyal az ex-Nightwish-énekesnő új szólólemeze, a Strong volt, hiszen minden tekintetben élete legkidolgozottabb kiadványát küldte a boltok polcaira, ami továbbra is nagy sikernek örvend mind a fanok, mind a kritikusok körében egyaránt. 

A svéd csillag tehát elégedetten készülhetett az ünnepekre, öröme azonban egészen addig tartott, amig fel nem tették neki az ominózus kérdést, mely szerint neki mi a véleménye a Nightwish Human: II: Nature című lemezéről. Mint kiderült, az énekesnő hallotta a kiadványt, a koronggal kapcsolatos gondolatait pedig nem is rejtette véka alá. 

Valójában, szerintem nem Troynak kellett volna énekelnie, hanem Marcónak, hiszen végtére is ő az énekes. Nagy különbség van kettőjük között, hiszen Marco erőteljes hangja a Nightwish esszenciája, és ez most nagyon hiányzik. Hallottam néhány dalt az új albumukról, és nekem személy szerint nagyon hiányzik Marco, viszont remélem, hogy a rajongóknak tetszik az új stílusuk.

– értékelte röviden-tömören. 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása