Floor Jansen: „A Nightwish mindannyiunk prioritása”

imago0141851280w.jpg

Elképesztően szárnyal Floor Jansen szólókarrierje, különösen azóta, hogy fültanúi lehettünk első önálló tételének, a Fire című szám képében. Az énekesnő első lemeze 2023-ban tölti fel a boltok polcait, ezt megelőzően pedig további csodás dalok kiadására készül az énekesnő.

Egy német lap számára elárulta, hogy második kislemeze májusban jelenik meg, a részletekkel azonban később árasztja el közösségi oldalait. A vokalista egyébként most Németország-szerte arat, miután az idei szezonban ő is részese lett a Sing Meinen Song nevezetű műsornak, a kívánt hatás pedig ezúttal is üstökösként robbant be a köztudatba.

Floor persze ezen műsorok révén szerzett nagyobb ismertséget magának, mi több, szólókarrierjét is a Beste Zangersznek köszönheti. Ennek apropóján merül fel a gyanú, miszerint egyre terebélyesebb szólókarrierje gátat üthet-e közte és a Nightwish között?

5e387dcb1d97c443457dde6e_completebg30.jpg

„Az embereknek tudniuk kell, hogy a Nightwish és a szólókarrierem nem áll harcban egymással. Tudom, hogy aggodalmat keltett – tükrében annak, hogy most már szólókarrierem is van – és az emberek most attól tartanak, hogy esetleg elhagyom a Nightwish-t emiatt. Mindössze hangsúlyozni akarom, hogy nem fog megtörténni. A Nightwish örökre a szívemben marad; Nem tudnám elképzelni, hogy elhagyjam.” – nyilatkozta.

A riporter rávilágított arra, hogy a Nightwish-tagok persze rendre részesei különböző projekteknek, így nem az énekesnő az egyetlen tag, aki másban is szerencsét próbál.

„Ez az. És valóban, itt az Auri, és a Brother Firetribe, Tuomas is évek óta dolgozik más projektekben, mindenki szeret mást csinálni, és részt venni különböző projektekben. Szerintem ez nagyon egészséges. Nem szabad egymással marakodni. De egyet kell értenünk abban, hogy mindig is a Nightwish lesz a nagy testvér, hiszen ez mindannyiunk prioritása.” – folytatta.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása