Öt lemezre szóló szerződést kötött kiadójával a Mägo de Oz!

collagemago21-106.jpg

Elképesztő sikereket arat világszerte a Mägo de Oz tavaly ősszel megjelent tizenötödik nagylemeze, ami a Bandera Negra címet viseli. A formáció még a pandémia kezdetekor fogott neki a munkának, ennek eredménye pedig egy igen derűs, bulizós nagylemez lett, ami amellett, hogy szívhez szóló dalokat is tartalmaz, jobbára a csibészes szövegek dominálnak.

A zenekar már most egy nagyon sikeres turnét tudhat maga mögött, hiszen a fanok a világ minden pontján imádják az újdonságot, az Al Abordaje!! elnevezésű turné azonban még messze nem ért véget, ugyanis – bár jelenleg jól megérdemelt pihenésüket töltik – Txus di Fellatio és csapata hamarosan a színpadra is visszatér.

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a Bandera Negra zseniálisan muzsikál az eladási listákon, teszi mindezt olyannyira jól, hogy mindössze idő kérdése és bearanyozódik! Ennek fénypontjaként a napokban bejelentésre került, miszerint a Mägo de Oz egy további öt lemezre szóló szerződést kötött kiadójával, a Warner Music-kal, ugyanis a kiadó 100%-ban bízik a zenekar sikereiben, hiszen – mint azt több ízben is bebizonyították – több, mint harminc év után is töretlenül képesek újat mutatni, elismertségük pedig továbbra sem lankad, hanem sokkal inkább felfelé ível.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása