Dalszöveges kisfilmet publikált a Ghost: Mary On A Cross

ghost-target-center-2-5-2022-29-of-1.jpg

Óriásit ment a TikTokon a Ghost egyik népszerű dala, a Mary On A Cross. A nóta lassított változatát az egyik TikTok-felhasználó  használta egy Stranger Thingsszel kapcsolatos tartalmához, majd ezt követően a dal címével ellátott hashtag végül milliárdos megtekintésben részesült, s maga a dal is igen nagy visszhangot keltett maga körül – mindezt olyannyira, hogy Tobias Forge-ék is kiadták a Mary On A Cross lassított változatát.

A nóta egyébként eredetileg a 2019-es megjelenésű, mindössze kétdalos Loma Vista/Concord című kislemezen jelent meg, de csakúgy mint a banda vadonatúj lemeze, a márciusban debütált Impera, a Mary On A Cross is elképesztő rekordokat kezdett megdönteni.

A közepmúltban még arról szóltak a hírek, miszerint a Mary On A Cross a Billboard százas listáján egyelőre a 90. helyen szerepel, amelyre több, mint hatmillió streamelés és csaknem ezer letöltés lőtte fel, mostanra pedig már is aranyozódott a tétel.

Maga a Ghost egyébként megállíthatatlan az idei év tekintetében, ugyanis a fent is említett Impera egy igen hangzatos címet nyert el nemrégiben az American Music Awardon, méghozzá a „Kedvenc rocklemez” kategóriában.

Az sem titok, hogy Tobias Forge fejében már a következő opusz is elkezdett összeállni, a közelmúltban például arról mesélt, hogy az újdonságot szeretné egy teljesen más irányba elvinni, hogy amolyan más hangulatot tükrözzön mint az eddigi lemezeik.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása