Klippremier: Z Legacy – Directo Al Cielo

nonamezl.jpg

Hivatalosan is berobbant Javier Domínguez alias Zeta szólóprojektje, a Z Legacy. A spanyol énekes márciusban jelentette be, miszerint 11 év után távozik a Mägo de Oz fedélzetéről és szólókarrierbe kezd – őt nem sokkal később Patricia Tapia is követte.

A spanyol előadó korábban úgy fogalmazott, hogy a svéd/dán tagokkal szuperáló Amaranthe nagyban befolyásolta őt önálló útjának kitaposásában, így félig-meddig a popmetálra hajaznak majd szerzeményei, és már ő maga is éhezett az újra.

A Z Legacy nem is olyan rég, alig egy hónapja mutatkozott be a közönségnek, nem is akárhogyan, a projekt első darabja ugyanis egy feldolgozás volt, az El Traidor című Gotthard-dal spanyol verziója, amit nem kisebb személyekkel rögzített, mint a Mägo de Oz korábbi énekeseivel, azaz José Andrëa, és Patricia Tapia részvételével.

Ezt követően, alig néhány napja került publikálásra a spanyol kiválóság első saját szerzeménye, a Directo Al Cielo, amihez most megérkezett a hivatalos kisfilm is, méghozzá a mesterséges intelligencia hozzájárulásával.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása