Összefoglaló a közelmúltban történtekről!

Dalszöveges kisfilmet publikált a Sabaton!

A napokban jelent meg a Sabaton vadonatúj kislemeze, a Soldier Of Heaven, mely nóta a második felvezetőként szuperál, a svédek márciusban érkező, The War To End All Wars című nagylemeze kapcsán. A korong továbbra is az I. világháború elmondatlan eseményeivel foglalkozik, mintegy tizenegy dal tolmácsolásában.

Habár rendre kisfilmek kíséretében teszik közzé az újdonsült tételeket, elmaradhatatlan, hogy a későbbiekben dalszöveges videó is érkezzen a szerzeményekhez, ez most sem történt másként, kukkantsd is meg hamar!

Bejelentette új lemeze érkezését a Moonlight Haze + itt egy vadonatúj dal is!

Március 18-án kerül boltokba a Moonlight Haze vadonatúj albuma, ami az Animus elnevezést kapta. A Chiara Tricarico vezette együttes korábban már megosztott egy felvezetőt követőivel, s akkor a korong névadójáról rántották le a leplet, a dalhoz pedig klipet is készítettek.

A formáció a napokban osztotta meg második kislemezes szerzeményét, választásuk pedig a We'll Be Free című slágerre esett. Íme:

Dallista:

1. The Nothing

2. It’s Insane  

3. Kintsugi 

4. Animus

5. The Thief and the Moon

 6. Midnight Haze  

7. Tonight

8. Never Say Never  

9. We'll Be Free

10. A Ritual of Fire  

11. Horror & Thunder

animus_web-phb0gk0xd7goex6y2kk5dhgx94amgj30rg84pxjmyo.jpg

Élőfelvételes kisfilmmel jelentkezett Floor Jansen!

Izgalmas híreket készül bejelenteni a holland metáldíva, ugyanis nem titok, hogy gőzerőkkel dolgozik első szólólemezén. Az ex-After Forever-frontasszony a közelmúltban publikálta a már korábban is beharangozott dokumentumfilmjét, melyben a Hollandiában adott grandiózus fellépését követhetjük figyelemmel, illetve az érintettek beszámolóját magáról a fellépésről. 

Mint ismeretes, a  Nightwish harmadik énekesője publikálni szeretné az imént is említett show-t, mindezt pedig költségmentes formában kívánja meglépni: egyszerűen csak felpattintja azt YouTube-csatornájára. A ReVamp alapítója már megosztott néhány dalt, mintegy felvezető gyanánt, most pedig újabb szerzeményt hozott nyilvánosságra, választása pedig a Henk Poorttal közösen előadott Sweet Curse lett.

Néhány másodpercnyi őrület a Feuerschwanz-cal – avagy így fest a németek ABBA-feldolgozása!

Többször is beszámoltunk arról, miszerint fergeteges sikereket arat a Feuerschwanz vadonatúj albuma, a Memento Mori. A srácok december 31-én küldték boltokba a kiadványt, azonban nem is kellett sokat várni arra, hogy beváltsa a hozzá fűzött reményeket. Ennek apropóján kacérkodott az internet népe előtt Ben Metzner, miszerint ha sikerül elérniük az eladási listák első helyét – ezzel letaszítva az ABBA újdonságát – akkor hallhatunk tőle egy ABBA-feldolgozást.

Nos, a dArtagnan frontembereként is ismert előadó tartotta magát a megbeszéltekhez, így miután egy érzelmes bejegyzés keretein belül köszönetet mondtak a fanoknak, akik lehetővé tették számukra a Memento Mori szárnyalását, meg is érkezett a várva várt feldolgozás; üröm az örömben, hogy mindössze néhány másodpercig élvezhető. 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása