Sharon den Adel szerint, új dalaik sokkal kísérletezősebbek lesznek

315848330_683769696442189_5373660403574517195_n.jpg

Most már egyre biztosabb a tény, miszerint a Within Temptation gőzerőkkel dolgozik vadonatúj nagylemezén, a holland formáció ugyanis minden erejével azon van, hogy a jövő év folyamán piacra dobhassa a várva várt stúdiókorongot. Noha a zenekar már idejekorán elújságolta az újdonság érkezését, debütálásával még mindig nem sikerült dülőre jutniuk.

Sharon den Adel hónapokkal ezelőtt azonban megnyugtatta a fanokat, hogy az új Within Temptation-lemez most már egészen bizotsan 2023-ban landol a boltok polcaira, noha előtte még kiadnak néhány kislemezt, amit az elmúlt időszakban is rendre megtettek.

„Tulajdonképpen én szeretem ezt módszert, mivel így hosszabb ideig figyel rád a média, amikor megjelentetsz egy albumot, egy pillanat alatt megőrülsz a rengeteg interjútól, amit végig kell csinálnod. Tudod, most ez más, mivel most minden tömörebb, ezzel pedig sokkal több figyelmet kapsz, ami nekünk szerintem nagyon jót tett.” – fogalmazott korábban Sharon den Adel.

A zenekar ma publikálta The Fire Within címre keresztelt újdonságát, mely dalról kiderült, hogy a lemez végső változatára nem került fel, története is igen érdekes, ugyanis Sharon és a srácok már el if feledkeztek arról, hogy gyáltalán megírták a nótát.

„Amikor visszahallgattuk az ötleteinket a soron következő lemezünkre, belebotlottunk a The Fire Withinbe. Már meg is feledkeztünk arról, hogy egyáltalán megírtuk a dalt. A nóta nem lesz rajta a végleges dallistán, de úgy gondoltuk, hogy kárpótlásként tökéletes első „elfeledett dal” lehet belőle!” – vallották be hivatalos applikációjukon.

317503947_691990922286733_5518285441848737958_n.jpg

Sharon den Adel a napokban adott interjút a Metal XS-nek, a beszélgetés során pedig elárulta, hogy azokkal a dalokkal melyeken jelen pillanatban dolgoznak sokkal többet kísérleteznek mint az eddigi dalokkal, melyeket már publikáltak.

„A helyzet az, hogy kiadunk egy új lemezt. Valószínűleg azok a dalok is rajta lesznek, amiket már korábban megírtunk, és ki is adtunk. Nem vagyok benne biztos, hogy ez egy teljesen elkülönülő rész lesz-e, és az új dalokkal esetleg valami egészen újfajta hangulatot termetünk-e majd, de az új dalokkal, – amiket még nem adtunk ki – igyekszünk egy kicsit többet kísérletezni.” – mondja Sharon, aki egyúttal azon kezdett vacilálni, hogy az összkép tartalmazni fogja-e egyáltalán a már korábban megjelent nótákat, vagy csak a még kiadatlan szerzemények

„Még nem biztos, hogy két különálló cuccot adunk-e ki egy csomagban, vagy az egészet külön fogjuk megcsinálni. Minden esetre nagyon jó móka lesz, és jövőre legalább már kiadhatunk valami újat.” – tette hozzá.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása