Premier! Floor Jansen – Invincible

325435894_716022836848655_873828693723027176_n.jpg

Márciusban jelenik meg Floor Jansen első szólólemeze, a popdalokkal megpakolt Paragon. Az énekesnő három dalt már közzétett a kiadványról a Fire, a Storm, és a Me Without You képében, melyek feltétel nélkül meggyőzték a fanokat és persze a kritikusokat is.

Az énekesnő a napokban jelentette be Invincible című szerzeményének érkezését, ami igen komoly és érzékeny témákat boncolgat – ilyen többek között a poszttraumás stressz, de Floor személyes érintettsége is közrejátszik a szöveg létrejöttében, ugyanis egyszerre merít ihletet a múlt és a jelen történéseiből..

„A poszttraumás stressz nem diszkriminál, ahogyan az új dalom sem. Azoknak ajánlom ezt a dalt, akik életük során rengeteget szenvedtek már fizikailag és mentálisan is; legyen szó munkáról, otthoni dolgokról vagy bármilyen más tényezőről.” – mesélte tegnap közösségi oldalain.

Az énekesnő üzenete nem is lehetne őszintébb, és figyelemfelkeltőbb, ugyanis októberben értesültünk arról, hogy mellrákkal diagnosztizálták, ezért orvosai mihamarabb műtőasztalra küldték, hogy a kór ne tudjon áttétessé válni. Miután sikeresen lebonyolították az operációt, Floornak sugárkezelésekre kellett járnia, hogy biztosan megakadályozzák a rák visszatérését. Az énekesnő jelenleg rákmentes.

Ha mindez nem lenne elég, évekkel ezelőtt az énekesnő több ízben is kiégéstől (lelki kimerültség) szenvedett, első ízben az After Forever feloszlásakor, majd másod ízben immár családanyaként kerítette hatalmába az üresség, viszont harmadik alkalommal már hamar észlelte a tüneteket és olyan tevékenység után nézett, amivel ellent tudott állni az újbóli kiégésnek.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása