Kiengedték a kórházból a Mägo de Oz egykori frontemberét!

ja0.jpg

Nagyon úgy fest, végre fellélegezhet a Mägo de Oz egykori frontembere, akin a napokban egy életmentő műtétet hajtottak végre. A zenész elmondása alapján, sok időt töltött kórházban, különböző osztályokon viselték gondját, a műtét pedig elkerülhetetlen és veszélyes volt.

Kiderült ugyanis, hogy a népszerű spanyol előadó nagy eséllyel nem éli túl a beavatkozást, ezért orvosai azt javasolták számára, hogy amennyiben akadnak még függőben lévő dolgai, melyeket rendbe szeretne hozni, akkor itt az ideje lépni, nehogy elvarratlan szálak kísértsék.  

Jose Andrëa Y Uróboros frontembere nem is vesztegette sokáig az időt, hamar felkeresteMägo de Oz egykori és jelenlegi zenészeit egyaránt, hogy rendezni tudják viharosra fordult kapcsolatukat, amit a zenekarból történő távozása okozott. A viszontlátás a lehető legjobban alakult, hiszen José Andrea látogatást tett a Runa Llena stúdiózása során, cimborái azonban készségesen félretették bokros teendőiket, hogy ezzel időt szakítsanak a régi sebek befoldozására.

A spanyol rockközösség egy emberként támogatta a méltán népszerű előadót, aki legutóbbi bejegyzésével sikeresen megnyugtatta aggódó közönségét, ugyanis egy fotó kíséretében tudatta a nagyszerű hírt, miszerint a műtét sikeres volt, így már otthona kényelmében lábadozhat. 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása