Sharon den Adel elárulta, miért kell annyit várni az új Within Temptation-lemezre!

7f6ryx4yzw6pecgfpylt78-970-805.jpg

A 2019-es megjelenésű Resist óta lázban tartja a Within Temptation jelenleg is készülő új albuma, melynek érkezéséről első ízben 2019-ben nyilatkozott az együttes. Azóta többször is szóba került a kiadvány, Sharon den Adel pedig többször is hangoztatta, hogy 2022/2023 körül biztosan megérkezik.

Később azonban önmagát is megcáfolta a holland énekesnő miután egy interjúban azt nyilatkozta, hogy fogalma sincs arról, mikor készülnek el az egyelőre név nélküli kiadvánnyal. A holland pacsirta a közelmúltban immár hasznosabb infókkal látta el a fanokat, ugyanis elmondta, hogy az új lemez hivatalosan is 2023-ban fog hódító útjára indulni, Rafa Basának pedig most azt is elmondta, hogy miért tart ennyi ideig tökélyre fejleszteni.

„Még be kell fejeznünk, ezért is adjuk ki egyesével a dalokat. Amikor kiadunk egy kislemezt, közben már azokat a dalokat rögzítjük, melyek nem fognak kislemezként megjelenni. Igyekszünk befejezni az albumot, nagyjából a fele már megvan, de közben valami mást is komponálnunk kell.” – mondja.

„Szeretnénk a pillanatnak élni, látni mi minden történik, és az hogyan hat majd ránk. Olykor megesik, hogy amikor új albumot készítesz olyan dolgokról beszélsz, melyek végül – miután megjelent az album – elavulnak, mi nem szeretnénk, ha ez velünk is megtörténne.” – indokolja  a késést, hozzátéve, hogy:

289466836_579161400236353_7837995628365737985_n.jpg

„Jövőre meg lesz az új album, de még nem tudom megmondani milyen dalok lesznek rajta, annyit viszont elmondhatok, hogy egy bizonyos fokig azt az irányt képviseli, amit eddig kiadtunk.” – utal az elmúlt időszakban megjelent kislemezekre.

A banda többször is elárulta, hogy bár továbbra is szimfonikus metál bandának vallják magukat, nem titkolják, hogy imádják az újításokat, szeretnek haladni a korral ,és ezért egyre inkább beleolvasztják zenéjükbe a modern, popos vonalat. Na de mi van azokkal a fanokkal, akiknek külön elvárásaik vannak a csapat felé?

„Mindig hagyjuk, hogy a szívünk vezéreljen, azt csináljuk, amit érzünk, ami belőlünk jön, pont ezért gondolom azt, hogy az «Entertain You» valami teljes más, mint amit eddig csináltunk. Az olyan dalok pedig mint a «The Purge»  vagy a  «Don’t Pray For Me» pedig azt a vonalat képviselik, amit az emberek elvárnak. Vannak új dolgok, és olyanok is, amivel az emberek jobban szimpatizálnak.” – osztja meg gondolatmenetét.

via Rafa Basa

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása